Moderne CO2 neutrale houtsnipper- en pelletgestookte verwarmingssystemen van Gilles.

De GILLES Biomasseheizungen GmbH & Co KG uit Gmunden (Opper-oostenrijk) wordt beschouwd als een van de pioniers op het gebied van duurzame energie te stimuleren. Bij GILLES ontvangt de klant zijn individuele verwarming op maat gemaakt, van ontwerp tot installatiehulp en service. Sinds 1992 bouwt GILLES automatisch gestookte kachels voor privé-, bedrijfs, – en industrie toepassingen.

Het bedrijf investeert ongeveer drie procent van de omzet in de ontwikkeling van producten en het eigen testlaboratorium. Het resultaat is een zeer hoog rendement van GILLES verwarmingssystemen in combinatie met een uitgekiend gemak. GILLES heeft de reputatie als innovator, in de industrie en dus is GILLES een van de toonaangevende producenten van biomassa verwarmingssystemen in Oostenrijk.

Moderne besturingstechniek, met internetcommunicatie, is bij GILLES standaard. De laatste jaren is hier sterk in geïnvesteerd en ontwikkeld. Iedere klant wil het beste uit zijn/haar installatie halen en dat is eenvoudig te realiseren via de VNC viewer App. Iedere installatie heeft een eigen IP.

Reeds duizenden referenties getuigen van de kwaliteitssystemen van GILLES.

De volgende producten worden geleverd:

Particulier- en bedrijfstoepassing

Gemeente, zwembaden, stadsverwarming en industrie